Gasinstallatie aanleggen, onderhouden en repareren

Een van onze expertises is de gasinstallatie. Hieronder vallen alle toestellen die gas gebruiken en de leidingen die deze toestellen voorzien van gas. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de cv-ketel, geiser, boiler, gasfornuis of een gashaard.

Wij zorgen er voor dat de gasinstallatie in uw woning, stacaravan of bedrijfspand veilig en naar behoren werkt. Op deze pagina vertellen we u welke werkzaamheden aan de gasinstallatie u aan ons kunt uitbesteden. Heeft u vragen hierover of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Gasleidingen aanleggen, verleggen en aansluiten

Wanneer u gaat bouwen of verbouwen kunt u te maken krijgen met gasleidingen die niet op de juiste plek liggen. Soms ontbreken de leidingen zelfs helemaal nog. Het spreekt voor zich dat de aanleg van gasleidingen een precies werk is. Deskundigheid is hierbij vereist. Het is niet voor niets dat er strenge eisen gesteld worden aan gasinstallaties.

Wij werken dan ook met medewerkers die alle benodigde kennis van de veiligheidseisen in huis hebben. Nadat we werkzaamheden aan een gasinstallatie hebben uitgevoerd vindt er altijd een controle plaats. Hierbij zien we middels een meting onder druk na of het gehele circuit gasdicht is en naar behoren werkt. Zo bent u er zeker van dat u de installatie veilig in gebruik kunt nemen.

Controle en onderhoud van gasleidingen en toestellen die gas gebruiken

Ook tussentijds behoeft uw gasinstallatie aandacht. U wilt immers een veilige leefomgeving. U kunt Breen Installaties inschakelen voor het onderhoud aan uw gasapparatuur. Bijvoorbeeld voor uw gashaard, gasgeiser, cv-ketel en/of combi-ketel. Ook het periodiek vervangen van gasslangen, gasdruk controle en controle op dichtheid vallen onder het onderhoud.

Wilt u geen omkijken naar uw gasinstallatie? Sluit dan een onderhoudscontract af. Hiermee zorgt u er voor dat uw apparatuur jaarlijks wordt nagezien. Zo weet u zeker dat deze in topconditie blijft. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Lekkage of storing aan gastoestel

Heeft u een gaslekkage of een storing aan een van de gastoestellen? Dan is het zaak dit zo snel mogelijk te laten verhelpen door een deskundige. Wij doen dit graag voor u. Wij hebben dan ook een 24-uurs storingsdienst om u van dienst te kunnen zijn wanneer het direct nodig is.

Werkgebied Breen Installaties

Schouwen-Duiveland, Goeree-Overflakkee en Voorne Putten zijn het middelpunt van ons werkgebied. Maar ook daar buiten kunt u een van onze bussen tegenkomen. Ons werkgebied omvat namelijk heel Zuidwest-Nederland.

Voor vragen, offertes of meer informatie mag u altijd vrijblijvend contact opnemen.