Verwarmingsinstallatie laten aanleggen, repareren en onderhouden

Breen Installaties is een specialist in verwarmingstechniek. Naast het monteren van nieuwe installaties of een gedeelte daarvan (bijvoorbeeld een nieuwe cv-ketel), kunt u ons inschakelen voor aanpassingen, reparaties en onderhoud. Wij voeren deze werkzaamheden uit in Zuidwest-Nederland. Het middelpunt van ons werkgebied zijn Schouwen-Duiveland, Goeree-Overflakkee en Voorne Putten. Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Nieuwe verwarmingsinstallatie laten aanleggen

Er zijn veel verschillende manieren om een ruimte warm te krijgen. De keuze voor een bepaald type verwarming hangt onder meer af van de indeling van de ruimte, uw wensen met betrekking tot het uiterlijk en de verwarmingsbron.

Wij helpen u graag bij het maken van de voor u perfecte keuze. Om een indruk te geven van de verscheidene verwarmingsmogelijkheden volgen hieronder een aantal voorbeelden.

Het verspreiden van warmte kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld via:

  • lokale verwarming (met een haard of kachel);
  • centrale verwarming middels radiatoren of vloerverwarming
  • luchtverwarming, direct of indirect gestookt.

Het opwekken van warmte kan ook op verschillende manieren. Bijvoorbeeld middels een:

  • elektrische warmtepomp,
  • hybride warmtepomp
  • combiketel,
  • hout cv- en/of pellet cv kachel,
  • verwarming met ondersteuning van zonnepanelen

Al deze vormen van warmte opwekken en verspreiden hebben eigen voor- en nadelen. Het rendement ervan verschilt sterk, net zoals de milieuvriendelijkheid. Het is daarom belangrijk uzelf goed te laten voorlichten voordat u overstapt naar een nieuwe verwarmingstechniek. Wij helpen u hier graag bij. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen. We kunnen u advies geven over welke verwarmingsmethode in uw geval het meest geschikt is.

We zijn dealer van het merk Intergas, maar kunnen in principe alle merken leveren, onderhouden en repareren. De meest bekende merken zijn: Intergas, Nefit Bosch, Vaillant, Remeha, Atag, AWB, AgpoFerrol.

*Kijk ook eens op onze pagina over duurzame technieken

Verwarmingsinstallatie onderhouden

Voorkomen is beter dan genezen. Een verwarmingsinstallatie heeft onderhoud nodig. Door deze regelmatig te laten onderhouden weet u zeker dat uw verwarmingsinstallatie in goede conditie blijft.

Bij een onderhoudsbeurt controleren we de gehele installatie. Onderdelen worden vervangen wanneer dit nodig blijkt. De kans op een defecte installatie wordt hiermee verkleind. Niemand zit tenslotte te wachten op een verwarming die niet meer opwarmt of een douche die enkel nog koud water geeft.

Wij gebruiken voor het onderhoud originele onderdelen. Wij hebben een grote voorraad service onderdelen van diverse merken.

Installatie van de verwarming repareren

Ook al doet u (en wij) er alles aan om de werking van uw verwarmingsinstallatie optimaal te houden, een defect of storing kan altijd optreden. Ook in dat geval staan we voor u klaar. Neem contact met ons op om de storing of het defect door te geven, dan zorgen wij voor een snelle oplossing.